برترین وبسایت ها

برترین وب سایت ها

برترین وبسایت ها

برترین وب سایت ها

آخرین مطالب

اقتصاد تبلیغات اینترنتی

سه شنبه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۰۴ ب.ظ

 

تبلیغات اینترنتی.تبلیغات رایگان.آگهی رایگان تبلیغاتی.درج تبلیغات رایگان.سایت تبلیغاتی رایگان.سایت های تبلیغاتی رایگان پربازدید.سایت های تبلیغاتی پربازدید.سایت تبلیغات رایگان.تبلیغات رایگان در اینترنت.تبلیغات رایگان اینترنتی.ثبت آگهی رایگان.درج آگهی رایگان.نیازمندی ها.تبلیغات و درج آگهی رایگان.ثبت آگهی رایگان در اینترنت.سایت آگهی رایگان.درج آگهی رایگان در سایت های معتبر.درج آگهی رایگان در اینترنت.درج آگهی استخدام رایگان.نیازمندی ها.ثبت نیازمندی رایگان.اقتصاد تبلیغات اینترنتی

 

http://www.niazsara.com

امروزه شبکه اینترنت و کسب و کار الکترونیکی در تجارت جهانی به موقعیتی منحصر به فرد دست پیدا کرده است، «کسب و کار الکترونیکی شامل ایجاد استراتژی هایی برای اداره شرکت های مبتنی بر اینترنت، ایجاد زنجیره های عرضه منسجم، همکاری با شریکان به طور الکترونیکی برای هماهنگی بین طراحی و تولید، شناسایی نوعی متفاوت از رهبر برای اداره کسب و کار مجازی، چالش پیدا کردن افراد ماهر برای ساخت و به کار انداختن اینترنت ها و سایت های وب و پشتیبانی از آنها است. کسب و کار الکترونیکی، شامل خلق بازارهای جدید، یافتن مشتریان جدید و در کنار این موارد تلاش برای دسترسی به ترکیب بهینه ای از کامپیوتر، وب و کاربردها است.»

اینترنت بستری را برای نوآوری در تولید محصول به وجود آورده است، زیرا «شرکت ها می توانند مستقیماً به مشتریان دسترسی پیدا کرده و از اطلاعات به دست آمده برای توسعه محصولات جدید استفاده کنند.»

«کاهش هزینه جمع آوری و انتشار اطلاعات در مورد مشتریان در نتیجه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز به این فرآیند کمک کرده است.»

به عبارتی دیگر، «شرکت هایی که بخواهند در دنیای امروز مزیت رقابتی خود را حفظ کنند دیگر نمی توانند تجارت اینترنتی را نادیده بگیرند.» کشورهای مختلف در سراسر جهان در حال حرکت به سمت تجارت الکترونیک یعنــــــی «به کارگیری فناوری های ارتباطاتی الکترونیک مثل اینترنت برای انجام فعالیت های تجاری هستند تا از مزایای بی شمار آن بهره برداری کنند.»

 نفوذ شبکه اینترنت در خانواده های ایرانی با رشد خیره کننده ۳۰۰ درصدی در سال همراه بوده و بخش عمده کاربران اینترنتی در تهران و شهرهای بزرگ قرار دارند .

اما سرعت رشد اینترنت تجاری با نفوذ اینترنت در خانه های ایرانیان برابر نبوده است. بنا بر آخرین برآوردها، تنها بورس تهران توانسته است از ابزار اینترنت برای توسعه فعالیت های خود استفاده کند و هنوز سایر فعالیت های تجاری و اقتصادی توجه چندانی به شبکه اینترنت در کنار سایر وسایل ارتباطی و رسانه ها ندارند. به همین دلیل تبلیغات اینترنتی در ایران برای مدیران و صاحبان تجارت و صنعت، هنوز پدیده ای ناشناخته و غیرقابل اعتماد برای سرمایه گذاری است که البته ویژگی های جمعیت شناسی صاحبان سرمایه و مدیران تجاری که بخش قابل توجهی از آنان فاقد تحصیلات دانشگاهی جدید و مرتبط با فضای روز تجارت در جهان است در کندی برقراری ارتباط آنان با اینترنت، بی تاثیر نیست. در حالی که در جهان تبلیغات اینترنتی به سرعت در حال گرفتن سهم بازار تبلیغات از سایر ابزارهایی چون تلویزیون، مطبوعات کاغذی و تبلیغات خیابانی است. به عبارتی دیگر «به کارگیری اینترنت یعنی جدیدترین و مهمترین فناوری دوران ما، یکی از دغدغه های اصلی سازمان های بزرگ، کوچک، تجاری و غیرتجاری در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است. پدیده بازاریابی اینترنتی نیز در جهت پاسخگویی به این نگرانی ها پدیدار شد و از آن به بعد استراتژی های مختلفی برای تبدیل بازاریابی سنتی به بازاریابی نوین ارائه شده است.»

● چرا بازاریابی اینترنتی

اولین پرسشی که به ذهن یک مدیر تجاری و صاحب سرمایه در ایران می رسد این است که چرا به جای تبلیغات شناخته شده و قابل اعتماد تلویزیونی، مطبوعاتی و خیابانی در رسانه جدید و ناشناخته ای چون سایت های اینترنتی سرمایه گذاری کند، گرچه در برخی منابع قابلیت تعامل با مخاطب، دسترسی آسان به اطلاعات و قابلیت فروش را به عنوان ویژگی های انحصاری رسانه اینترنت در تبلیغات برشمرده اند. در حالی که در روش های غیراینترنتی تبلیغات اغلب امکان ارائه اطلاعات نسبتاً محدود است، در تبلیغات اینترنتی طراحی و قرار دادن اطلاعات گسترده در سایت ویژه شرکت و معرفی نام و نشان سازمان در دیگر سایت ها در عین حال که حکم قوانین تبلیغات در مورد آن صادق است، شیوه تبلیغات را دگرگون می کند.

 

تبلیغات اینترنتی.تبلیغات رایگان.آگهی رایگان تبلیغاتی.درج تبلیغات رایگان.سایت تبلیغاتی رایگان.سایت های تبلیغاتی رایگان پربازدید.سایت های تبلیغاتی پربازدید.سایت تبلیغات رایگان.تبلیغات رایگان در اینترنت.تبلیغات رایگان اینترنتی.ثبت آگهی رایگان.درج آگهی رایگان.نیازمندی ها.تبلیغات و درج آگهی رایگان.ثبت آگهی رایگان در اینترنت.سایت آگهی رایگان.درج آگهی رایگان در سایت های معتبر.درج آگهی رایگان در اینترنت.درج آگهی استخدام رایگان.نیازمندی ها.ثبت نیازمندی رایگان.اقتصاد تبلیغات اینترنتی

 

دست کم چهار پاسخ برای این سئوال وجود دارد:

اگر هدف از تبلیغات، جلب مخاطب و تاثیرگذاری بر مخاطب باشد، اینترنت به عنوان موثرترین شیوه تبلیغات به سرعت راه خود را باز کرده است.

اینترنت معنای تبلیغات را تغییر داده است. این پدیده دست اندر کاران امور تبلیغاتی را قادر می سازد که درباره مشتریان بیشتر بدانند و با آنها تعامل مستقیم داشته باشند، اینترنت این امکان را برای حامیان مالی فراهم می آورد تا هم از ارتباطات دو طرفه و هم از توانایی های پست الکترونیک برخوردار باشند و نیز گروه خاصی را برای ارسال تبلیغات خود برگزینند و در نهایت اینترنت امکان تبلیغات نفر به نفر را فراهم می سازد. با شروع فعالیت های تجاری در اینترنت، تبلیغات اینترنتی نیز پا به عرصه ظهور گذاشت. به نظر می رسد اولین شیوه برای تبلیغ استفاده از پست الکترونیک بوده باشد. اما با اضافه شدن فناوری وب به اینترنت، تبلیغات اینترنتی به شکل امروزی آن آغاز شد. «در سال ۱۹۹۴ اولین بنر تبلیغاتی - که امروزه معمول ترین و مشهورترین مدل تبلیغ در اینترنت است - در پایگاه اینترنتی هات وایر به کار گرفته شد»، «از این سال به بعد بود که تبلیغات اینترنتی به عنوان تکنیکی موثر و کارا برای تبلیغات مورد توجه بازاریابان قرار گرفت» و «به مرور زمان انواع جدیدی از مدل های تبلیغات در اینترنت شکل گرفتند و میزان هزینه های تبلیغاتی به طور مداوم افزایش پیدا کرد . با وجود نرخ رشد نسبتاً بالای هزینه های تبلیغات اینتــرنتی طی این چند سال اما این هزینه ها در مقابل کل هزینه های تبلیغاتی صورت گرفته در جهان ناچیز است . هدف هر مبلغی رساندن پیام به گوش مخاطبان به صورت کارا و موثر است. مبلغین به این نتیجه رسیده اند که باید برنامه های بازاریابی خود را با افرادی تطبیق دهند که زمان زیادی را به صورت آن لاین صرف می کنند و این تعداد به طور فزاینده و دائمی در حال افزایش است.  بررسی ها نشان داده که بیش از سه چهارم استفاده کنندگان از کامپیوتر، مقدار زمانی را که صرف تماشای تلویزیون می کردند کاهش داده اند تا زمان بیشتری آنلاین باشند.علاوه بر آن، با توجه به این مسئله که اکثر کاربران اینترنتی دارای تحصیلات بالا و وضع درآمدی خوبی هستند، بسیار منطقی است که استفاده کنندگان اینترنت هدف دلخواه هر مبلغی باشند. تبلیغات اینترنتی معمولاً با چهار شیوه بنرها، خرده سایت ها، موتورهای جست وجو و پست الکترونیک انجام می شود.

۱ - بنر: «عبارت از یک تصویر گرافیکی کوچک و معمولاً مستطیلی است که به یک پایگاه اینترنتی دیگر متصل می شود و ابعاد مختلفی دارد.» بنرها اولین شکل از تبلیغات بودند که به طور گسترده در اینترنت مورد استفاده قرار گرفتند و امروزه از معروف ترین و پرکاربردترین انواع تبلیغات اینترنتی به شمار می روند. بنرها دارای انواع مختلف و متفاوتی هستند و می توان آنها را به صورت زیر دسته بندی کرد:

الف- بنرهای ثابت: این بنرها دربردارنده تصاویر و متونی هستند که ثابت بوده و حرکت نمی کنند. قبلاً از این نوع بنرها به دلیل آنکه گمان برده می شد مورد توجه بازدیدکنندگان قرار نمی گیرند کمتر استفاده می شد. لیکن «امروزه تحقیقات نشان داده است که بعضی کاربران این نوع از بنرها را ترجیح می دهند و به همین دلیل اخیراً استفاده از آنها افزایش یافته است.»

ب- بنرهای متحرک (انیمیشنی): این نوع بنرها از ترکیب چندین بنر ثابت و بــــــا استفاده از نرم افزارهایی مخصوص طراحی شده و همانند کارتون های انیمیشنی دارای خاصیت تغییرپذیری هستند. اندازه و حجم این بنرها نیز معمولاً از بنرهای ثابت بیشتر است. ج- بنرهای تعاملی (دارای غنای رسانه ای): «در این نوع با استفاده از انواع نرم افزارهــا و فناوری های رسانه ای ویژگی ها و کارکردهایی را به بنرها اضافه می کنند به گونه ای که توانایی تعامل پذیری خاصی پیدا می کنند.»

۲ - خرده سایت ها: خرده سایت ها عبارتند از «پنجره های کوچکی (کوچکتر از اندازه معمولی پنجره مرورگر) که هنگام جست وجوی فرد در اینترنت ناگهان بر روی صفحه نمایشگر ظاهر شده و حاوی نوشته ها و تصاویر تبلیغاتی هستنــــد.» این نوع از تبلیغات اینترنتی به پنجره های جهنده نیز معروف هستند. خرده سایت ها را می توان به دو گروه زیر تقسیم بندی کرد:

:INTERSTITIALS اینها پنجره هایی جدا از پنجره اصلی مرورگر بوده که هنگام ورود کاربر به یک پایگاه اینترنتی خاص یا در زمان توقف او در آن پایگاه بر روی صفحه نمایشگر ظاهر می شوند و معمولاً تا زمانی که کاربر آنها را نبندد در صفحه باقی می مانند.

:SUPERSTITIALSاین پنجره ها معمولاً در فاصله زمانی بارگذاری یک پایگاه اینترنتی ظاهر شده و خود به خود بسته می شوند.

۳ - موتورهای جست وجو: موتورهای جست وجو به پایگاه های اینترنتی گفته می شود که کاربران می توانند از آنها برای جست وجوی مطالب موجود در اینترنت استفاده کنند. این موتورها بعد از آنکه کاربر موضوع مورد جست وجوی خود را در فرم مخصوصی که برای این کار تعبیه شده وارد می کند، لیستی از پایگاه های اینترنتی دربردارنده موضوع موردنظر کاربر هستند بـــرای او جمع آوری می کند.

۴ - پست الکترونیک: به کارگیری پست الکترونیک برای تبلیغات در سال های اخیر و با افزایش تعداد کاربران اینترنت مورد توجه قرار گرفته است در این نوع تبلیغات شرکت ها پیام های تبلیغاتی طراحی کرده و به نشانی های الکترونیک کاربران می فرستند. نامه های الکتـــرونیک که شرکت ها برای کاربران ارسال می کنند را می توان به دو نوع زیر تقسیم بندی کرد:

الف- نامه های الکترونیک خواسته شده (هدف گیــری شده): در این تبلیغات، شرکت ها نامه های الکترونیک تبلیغاتی را تنها برای مشتریانی می فرستند که خود خواستار دریافت چنین نامه هایی بوده اند. ب- نامه های الکترونیک ناخواسته (اسپم): در این حالت، شرکت با استفاده از نرم افزارهای خاص که می توانند نشانی های الکترونیک را از اینترنت جمع آوری کنند و یا از طریق شرکت های تبلیغــــاتی که دارای بانکی از نشانی های الکترونیک هستند اقدام به فرستادن نامه های الکترونیکی تبلیغاتی به افراد می کنند. این کار بدون اجازه کاربران صورت گرفته و در اکثر موارد کـــاربران خواهان دریافت چنین نامه هایی نیستند.

 

 

http://www.niazsara.com

تبلیغات اینترنتی,تبلیغات رایگان,آگهی رایگان تبلیغاتی,درج تبلیغات رایگان,سایت تبلیغاتی رایگان,سایت های تبلیغاتی رایگان پربازدید,سایت های تبلیغاتی پربازدید,سایت تبلیغات رایگان,تبلیغات رایگان در اینترنت,تبلیغات رایگان اینترنتی,ثبت آگهی رایگان,درج آگهی رایگان,نیازمندی ها,تبلیغات و درج آگهی رایگان,ثبت آگهی رایگان در اینترنت,سایت آگهی رایگان,درج آگهی رایگان در سایت های معتبر,درج آگهی رایگان در اینترنت,درج آگهی استخدام رایگان,نیازمندی ها,ثبت نیازمندی رایگان

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۶/۲۱
آرین تیم کروه نرم افزاری آرین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی